"מה אתה מודד לי עם סטופר"?

שעון נוכחות עובדים

לבעלי עסקים רבים, קטנים וגדולים, אין צורך או רצון במרדף בלתי פוסק אחרי ניהול שעות העבודה של העובדים.

כיום קיימים מגוון פתרונות טכנולוגיים בשוק היכולים לסייע בנושא, אך מה עם נושא האמון, האווירה במשרד ובכלל יחסי מעביד עובד? בכל הנוגע לשעון נוכחות בעסק, ישנם כמה יתרונות לשעון נוכחות שחשוב לציין.

זמן = כסף

בעת התקנת שעון נוכחות לעסק, מעבר למשמרת או יום עבודה מסודר, יוצר המעביד תכנית ניהול זמן עבור העובד. העובד מבחינתו מרגיש "שלא עומדים לו על הראש" והוא מקבל מסגרת מוגדרת של 9 שעות יומיות, לדוגמה העובד יודע שאם הוא הגיע בשעה 8:30 לעבודה אז נדרש ממנו להישאר עד 17:30.

העובד נמנע ממצב שבו הוא לא הגיע בזמן כי בעצם אין זמן הגעה אלה שעות יומיות מצטברות או לחילופין עובד משמרות שעתי ישתכר פחות/יותר כי הוא יקבל שכר בדיוק עבור מה שהוא עבד ולא לפי איזו הגדרה אמפירית כלשהי שנהוגה בעסק. המעביד מצידו יודע תמיד מה התפוקה מן העובד בהתאם למסגרת הזמן המדויקת בשעון, מתוך כך הוא יידע לחשב הכנסות, הוצאות וכך גם לאמוד רווחים בצורה מדויקת יותר.

מנהל זה לא שוטר

יש שעון נוכחות ואיתו אי אפשר להתווכח, השעון הוא עובדה מוגמרת בעסק. קשה להתווכח עם המעביד או לחילופין לבוא בטענות כלפי העובד כאשר העובד מאחר או מקדים. לא כל 5 דקות איחור מצדיקות שיחת טלפון בהולה בבוקר או שיחת נזיפה כמו משוטר תנועה,

למה לא בעצם?

בשנת 2016 במדינת ישראל המעצמה הטכנולוגית עם המוחות היהודים שממציאים וחושבים כל יום על משהו חדש, גם אם זה שעון נוכחות או קסדת טיסה לטייס קרב. יש כיום בשוק מגוון שעוני נוכחות לכל אופי של עסק ועבודה. אם חושבים על זה, כיצד ניתן לתפקד בלי שעון נוכחות בעסק?

שתפו עם החברים שלכםShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *